h1

Η εκδρομή τους Ι

January 16, 2008

 

Την περίμενε στην είσοδο του αεροδρομίου. Επιτέλους θα την είχε ολοδικιά του για λίγες μέρες, ευελπιστώντας ότι εκείνη θα του ζητήσει να είναι μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους. Είχε υποσχεθεί ότι δε θα την πιέσει, γι αυτό και κράτησε τις σκέψεις αυτές για τον εαυτό του και μόνο.

Την είδε να τον πλησιάζει και ξανικά ένιωσε στο παντελόνι του το γνωστό εκείνο φούσκωμα, που μόνο η μορφή της, ακόμα και η σκέψη της μπορούσε να το δημιουργήσει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Τον πλησίασε χαμογελαστή, με ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις, την έσφιξε στην αγκαλιά του και μόνο αφού πήρε μια γερή δόση από τη μυρωδιά που ανέδιδε το κορμί της, την φίλησε στα χείλη και την πήρε από το χέρι για να πάνε να πάρουν τις αποσκευές της.

Ελάχιστα έλεγαν τα λόγια τους, σχετικά με την πτήση και τα σκαμπανεβάσματά της, που την είχαν φοβίσει, με τις εκκρεμότητες που άφησαν στη δουλειά τους, το πόσο ευτυχισμένοι είναι για το τόλμημά τους. Τα μάτια τους όμως… ένα κράμα απόλυτης αγάπης και υπέρτατης καύλας, ένα μείγμα έρωτα και προστυχιάς. Αθώα γελάκια διαδέχονταν πονηρές ματιές κι ανάποδα.

Μέχρι που μπήκαν στο αμάξι του. Εκείνος είχε ήδη φτάσει στο επαρχιακό μέρος που θα έμεναν, από το πρωί. Είχε πάει στο ξενοδοχείο, είχε γυρίσει την περιοχή για να δει πού θα την πάει για να της αρέσει και πού όχι.

Εκείνη φορούσε ένα κολλητό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, έτσι ώστε να αφήνει το πλούσιο στήθος της σε κοινή θέα, κάτι που της το είχε ζητήσει εκείνος. Από κάτω μία φούστα, με φερμουάρ στο πλάι, κάτι που επέλεξε μόνη της την τελευταία στιγμή. Και εκεί, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, ενώ ένα σωρό αυτοκίνητα ήταν εκεί με κόσμο μέσα κι έξω από αυτά, την έκλεισε στην αγκαλιά του και της έδωσε ένα ατέλειωτο φιλί, γεμάτο υποσχέσεις για τη συνέχεια. Κι εκείνη, όπως του είχε πει ότι ήθελε να κάνει από τη στιγμή που θα τον έβλεπε, κατέβασε το χέρι της, απρόκλητα για να νοιώσει την καύλα του. Να αγγίξει το καυλί που λάτρευε και θαύμαζε. Τον ένιωσε στην παλάμη της σκληρό και χοντρό, όσο κανένα άλλο καυλί από όσα είχε δει στη ζωή της. Έτοιμο να την στείλει σε μονοπάτια απόλαυσης, σε στιγμές ηδονής. Το έκλεισε σφιχτά στη χούφτα της και του ζήτησε αγγίζοντας τα χείλη της στα δικά του να ξεκινήσει.

Έκανε λίγο στην άκρη κι είδε δύο άντρες έξω από το παράθυρό τους να τους κοιτάζουν, προσπαθώντας όμως να μη γίνουν αντιληπτοί. Εκείνος έβαλε μπροστά τη μηχανή κι εκείνη, ξαναέπιασε στην παλάμη της τον καυλωμένο του πούτσο, κοιτώντας πρόστυχα τον έναν από τους δύο άντρες στα μάτια. Ήθελε να τους φωνάξει ότι αυτός ο πούτσος σε λίγα λεπτά θα την γαμάει, θα της ανοίγει το μουνί και θα την κάνει να αισθάνεται την πιο φτηνή πουτάνα. Δεν έκανε κάτι τέτοιο, μόνο έφερε τα δάχτυλά της στο στόμα και κοιτώντας τον αδιάκριτο περαστικό ακόμα στα μάτια, έγλειψε τα δάχτυλά της…

Εκείνος χαμογέλασε…

Βγήκαν στο δρόμο. Η πόλη δεν είχε πολλή κίνηση,  ο προορισμός τους ήταν έξω από αυτήν, σε ένα όμορφο ξενοδοχείο που επέλεξαν μαζί από το ίντερνετ.

Της ζήτησε να σηκώσει τη φούστα της και ν’ ανοίξει τα πόδια της για να δει αν όντως φορούσε ό,τι της είχε πει. Ένα καλσόν κι από μέσα τίποτα. Εκείνη το έκανε για να νιώσει τη χούφτα του να καλύπτει το καυτό της μουνί. Με το ένα χέρι οδηγόύσε, ενώ με το άλλο προσπαθούσε να σκίσει το καλσόν της. Εκείνη είχε ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι του κι έβγαζε έξω το πρησμένο του καυλί. Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος κι έτσι πλέον οι παλάμες τους γέμιζαν από τα απόκρυφα σημεία τους, λεηλατώντας τα και πιέζοντάς τα δυνατά.

Γύρισε στο πλάι, έτσι ώστε να του επιτρέπει να μπαινοβγάζει στην τρύπα της τα δάχτυλά του κι εκείνη έσκυψε να πάρει τον πούτσο του στο στόμα της. Τον ήθελε σαν τρελή, κι ενώ της άρεσε να τον βασανίζει, ήταν τόσο ερεθισμένη που δεν μπορούσε να το κάνει. Τον έβαλε με τη μία στο στόμα της, προσπαθώντας να τον φυλακίσει όλο ακόμα κι αν νοιώσει να την πνίγει. Εκείνος έβγαλε το δάχτυλό του από μέσα της και γράπωσε το κωλομέρι της, το οποίο ήταν εντελώς εκτεθιμένο σε όποιο αυτοκίνητο κινούταν δίπλα τους. Τον άκουσε να ψιθυρίζει κάτι, την ώρα που τον έβγαζε έξω για να τον ξαναβάλει γρήγορα στο στόμα της, ενώ παράλληλα τον έπαιζε στη σαλιωμένη της παλάμη και τον έτριβε στο προσωπό της.

Οι ανάσες τους και οι κινήσεις του στόματός της, καθώς εκείνη γαμιώταν με το καυλί του ήταν ό,τι ακούγοταν μέσα στο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή σηκώθηκε να τον φιλήσει. Είχαν σταματήσει σε κάποιο φανάρι κι είδε με την άκρη του ματιού της μια κοπέλα να τους κοιτάζει. Τον φίλησε, αφήνοντας στον αέρα τις γλώσσες τους να παίζουν και να χαρίζουν στην κοπέλα ένα υπέροχο θέαμα. Πέρασε την παλάμη της στη γλώσσα του για να της την σαλιώσει και να ξανασκύψει για να τον τσιμπουκώσει, αφήνοντας τον εκτεθιμένο στην κοπέλα, μέχρι να ανάψει το πράσινο.

Αυτή τη φορά είχε διάθεση να παίξει λίγο πριν τον κλείσει πάλι όλο στο στόμα της. Άφησε τη γλώσσα της να απλωθεί κατά μήκος της φλέβας του, που είχε πρηστεί και την προκαλούσε… έχωσε τη μούρη της τόσο βαθιά στο παντελόνι του για να κλείσει στο στόμα της και να ρουφήξει τ’ αρχίδια του… τον μαλάκιζε τόσο δυνατά, ώστε πλέον εκείνος να βογγάει δυνατά και να της λέει πόσο πολύ περιμένει να χωθεί στη μουνάρα της και να την ξεσκίσει, έκλεισε το τεράστιο πουτσοκέφαλό του στο στόμα της και το πιπίλισε, το ρούφηξε, το έτριψε στο μάγουλό της και στα χείλη της μέχρι επιτέλους να τον καρφώσει στο στόμα της, να τον νιώθει να της γαμάει μέχρι και το λαρύγγι, να μπουκώνεταικαι να συνεχίζει να γαμιέται, γρήγορα και δυνατά… σαν να ήταν το στόμα της ένα ανοιχτό μουνί που διψούσε για πούτσα και τίποτ’ άλλο, μέχρι επιτέλους να τον νιώσει να κινεί, όσο μπορούσε τη λεκάνη του, να ακούσει την ανάσα του πλέον να βαραίνει και να της λέει ένα ξεψυχισμένο : σε χύνω καύλα μου, χύνω στο στόμα σου… πιες τα όλα πουτανάκι, όλα δικα σου, όλα για σενα….

Ένα καυτό κύμα σπέρματος γέμισε το στόμα της και κατηφόρισε στο λαρύγγι της, ρουφώντας κι άλλο, μέχρι να σιγουρευτεί ότι δεν είχε άλλο να της προσφέρει. Άφησε ένα πεταχτό φιλί στο καυλί του κι ανέβηκε να του δώσει ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα για να νοιώσει κι εκείνος τη γεύση του. Έγειρε στον ώμο του, έχοντας πάντα στην παλάμη της τον πούτσο του και τον άφησε για λιγο να οδηγεί και να ηρεμήσει.

Είχαν πλέον βγει από τον κεντρικό και ανηφόριζαν σε κάποιο βουνό. Κάποια στιγμή τον είδε που έβγαινε από τον δρόμο και μπήκε σε κάποιον παράδρομο από χώμα. Βγήκαν σε ένα πολύ ψηλό σημείο με υπέροχη θέα της φωτισμένης πόλης και της λίμνης της. Τον είδε να κάνει πίσω το κάθισμά του και να κατεβάζει στα γόνατα το παντελόνι του. Τον είδε να πιάνει στη χούφτα του τον από ώρα ξανακαυλωμένο του πούτσο. Τον άκουσε να την καλεί να κάτσει επάνω του και να γαμηθεί όσο πιο άγρια μπορεί.

Σήκωσε στη μέση της τη φούστα της, άνοιξε μια μεγαλύτερη τρύπα στο καλσόν της και ανέβηκε πάνω του. Έφτασε την τρύπα της στο πουτσοκέφαλο του, ακινητοποιήθηκε, τον κοίταξε στα μάτια κι άφησε το βάρος της ελεύθερο να κάτσει και να δεχτεί μέσα της το όρθιο παλούκι του. Έκανε δυο τρεις κύκλους στη λεκάνη της για να το πάρει όλο μέχρι το τέρμα κι άρχισε να κουνιέται ρυθμικά πάνω κάτω.

Εκείνος έβγαλε τα στήθια της από το άνοιγμα της μπλούζας και γέμισε τις χούφτες του με αυτά. Παραμέρισε το σουτιέν και βούτηξε επάνω τους, αρχίζοντας να τα ρουφάει και να τα δαγκώνει με μανία. Ένωνε τις ρόγες της και τις δάγκωνε ταυτόχρονα, ενώ βογγούσε σα ζώο από το γαμήσι που την έβλεπε να απολαμβάνει αυξομειώνοντας κάθε τόσο την ένταση και τη συχότητα των διεισδύσεων.

Ζουλούζε τα βυζιά της, τα χαστούκιζε, τα έγλειφε, την έβριζε πρόστυχα, έκλεινε το πρόσωπό του ανάμεσά τους και το έτριβε για να ξαναδαγκώσει τις ρόγες της πιο δυνατά καθε φορά. Γούσταρε να την πονάει, γιατί ήξερε ότι της άρεσε. Ενώ την έβλεπε εκστασιασμένη, με κλειστά μάτια να βάζει και να βγάζει τον πούτσο του από την πλημμυρισμένη της τρύπα και να γαμιέται, να ουρλιάζει σα σκύλα και να απολαμβάνει την ελευθερία αυτή. Έγερνε πίσω κι άκουμπούσε στο τιμόνι, πατώντας πολλές φορές την κόρνα, σπάζοντας τη νεκρική εξωτερική ησυχία, φωνάζοντάς του, πόσο μεγάλη πουτάνα την κάνει να αισθάνεται, πόσο φθηνή νοιώθει πουγαμιέται στη μέση του πουθενά, μέσα σε ένα αυτοκίνητο και κουνούσε τη λεκάνη της για να χορτάσει και να γεμίσει τη μουνάρα της από πρησμένο πούτσο.

Εκείνος συνέχιζε να ασχολείται με τις βυζάρες της, αφήνοντας επάνω τους στάμπες από τα ρουφήγματά του και κοκκινίλες από τα σκαμπίλια του, τραβώντας της παράλληλα τα μαλλιά όλο και πιο δυνατά, κάθε φορά που εκείνη καρφωνόταν επάνω του με δύναμη. Είχαν και οι δύο χάσει πλέον τον έλεγχο, ο ιδρώτας έτρεχε στα κορμιά τους, εκείνος έπιασε την μπλούζα της και την ξέσκισε με δύναμη, αφήνοντας πλέον τα βυζιά της εντελώς εκτεθειμένα στις λαίμαργες ορέξεις του, εκείνη γλιστρούσε σαν παλαβή επάνω στην ψωλή του, αφήνοντας τα βογγητά να ξεχυθούν, σίγουρα και εκτός των θολομένων παραθύρων, μέχρι που την άκουσε να ουρλιάζει ότι τελειώνει. Την είδε να μειώνει τη συχνότητα των καρφωμάτων, αλλά να αυξάνει τη δύναμή τους, την είδε να μπλέκει τα δαχτυλά της στα μαλλιά του και να γραπώνεται από εκεί, ένιωσε τα πόδια της να τον σφίγγουν περισσότερο, αισθάνθηκε το κορμί της να τρέμει και την άκουσε να φωνάζει δυνατά ότι το μουνί της ξεσκίζεται από την μεγαλύτερη πούτσα που έχει νιώσει ποτέ, ότι χύνει για εκείνον μόνο, χύνει για την υπέροχη πούτσα του, τον κοίταζε στα μάτια, ήταν κατακόκκινη και ιδρωμένη,  παραδομένη στην καύλα της στιγμής και πότε του το φώναζε πως χύνει και πότε του το ψιθύριζε…  ένα καυτό κύμα υγρασίας αγκάλιαζε το κατακόκκινο καυλί του… Χύνω… χύνω, για σενα, χύνω καύλα μου τελειώνω γαμιά μου, σκίσε με τελειώνω, τελειώνω η πουτάνα… σε χύνω….

Χωρίς να σταματήσει η ένταση της στιγμής, σηκώθηκε λίγο παραπάνω, έβγαλε τον πούτσο του από μέσα της και τον τοποθέτησε βαρώντας του μαλακία ανάμεσά τους. Τρίβοντάς τον και χτυπώντας τον κάθε τόσο στις κοιλιές τους… Δε χρειάστηκε πολύ για να εκσφενδονίσει το σπέρμα του επάνω τους και ειδικά επάνω στο πρόσωπό της, έτσι όπως είχε σκύψει για να τον βλέπει να την χύνει… Παρ΄τα πουτάνα, αυτό δεν ήθελες; Δες τον πώς σε χύνει, δες τον… και της πίεζε όσο γινόταν το κεφάλι προς τα κάτω.

Λαχανιασμένοι κι οι δύο ακόμα, φιλήθηκαν μυρίζοντας τον  ιδρώτα και το σπέρμα στον περιορισμένο χώρο του αυτοκινήτου, πασαλείβοντας ο ένας το κορμί του άλλου με τον χυμό που είχε βγάλει το καυλί του πριν από λίγο και αγκαλιάστηκαν για πολλά λεπτά αμίλητοι, μέχρι οι ανάσες τους να ηρεμήσουν και να συγχρονιστούν…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: