h1

Η εκδρομή τους ΙΙ

February 8, 2008

779049766de152ec.jpg

Έφτασαν στο ξενοδοχείο. Εκείνη τυλιγμένη με το παλτό της για να μη φαίνονται τοα ξεσκισμένα της ρούχα κι εκείνος με ένα τεράστιο φούσκωμα στο παντελόνι του. Χαιρέτησαν την ιδιοκτήτρια, πήραν το κλειδί κι ανέβηκαν τις σκάλες.
Την περίμενε ένα δωμάτιο στολισμένο με τα αγαπημένα της λουλούδια, ένα τζάκι που ακόμα έκαιγε κι ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι με ένα σωρό εσώρουχα σκόρπια επάνω του… ένα μέρος από τα δώρα που της είχε πάρει.

Αφού άναψαν τη φωτιά κι έκατσαν για λίγο να ζεσταθούν, εκείνη σηκώθηκε και σα να ήταν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου, έβγαλε μπροστά του ό,τι είχε απομείνει επάνω της από ρούχα, μάζεψε ψηλά τα μαλλιά της και πήγε να κάνει μπάνιο. Δεν έκλεισε την πόρτα, αλλά του είπε παιχνιδιάρικα να μην την ακολουθήσει.

Άφησε για πολύ ώρα το ζεστό νερό να κυλήσει στο κορμί της κι αφού χάλαρωσε για τα καλά βγήκε τυλιγμένη με μία λευκή πετσέτα. Τον είδε να έχει αράξει γυμνός μπροστά στο τζάκι, κρατώντας ένα ποτήρι λευκό κρασί, πήγε κοντά του, άφησε την πετσέτα να γλιστρήσει στο κορμί της και να πέσει στο πάτωμα, πήρε το ποτήρι που της έδωσε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Αυτό ήταν το χαρακτηριστικό τους: Εκεί που γαμιούνται σαν τα ζώα, εκεί γίνονται κι οι δύο άκρως τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

Γεύονταν το κρασί τους πότε από το ποτήρι τους και πότε από τα φιλιά που αντάλασσαν. Τον είχε αφήσει πάλι να πάρει τον έλεγχο. Ήθελε να τον αφήνει να ξεκουράζεται πού και πού κι έτσι περίμενε τη δική τους πρώτη κίνηση με ανυπομονησία πάντα. Και δεν άργησε. Έτσι όπως την είχε στην αγκαλιά του κι ενώ ήδη βρίσκονταν στο τέλος σχεδόν του δεύτερου μπουκαλιού, έφερε το ποτήρι στο στόμα της κι άφησε το κρασί να κυλήσει επάνω της, να τη γεμίσει, να γλιστρήσει στο κορμί της, στο λαιμό, τα ερεθισμένα στήθια της, στην κοιλιά της για να χαθεί στο άνοιγμα των ποδιών της, να τρυπώσει στη σχισμή του μουνιού της και να ποτίσει πλέον το πάπλωμα που είχε ρίξει κάτω… και τότε την ξάπλωσε απαλά. Πήρε το μπουκάλι κι άρχισε να ρίχνει στα πόδια της κρασί από ψηλά χαμογελώντας, ενώ εκείνη το άπλωνε παντού επάνω της με τα χέρια της.  Την πασάλειψε εντελώς και σηκώθηκε επάνω, πήγε σε μία τάντα κι έβγαλε ένα μεταξωτό κόκκινο φουλάρι, με το οποίο της έδεσε ψηλά τα χέρια και κατέβηκε χαμηλά, στα πόδια της. Το μόνο φως ήταν εκείνο από τις φλόγες του τζακιού.

Έβαλε ένα δάχτυλο του ποδιού της στο στόμα κι άρχισε να το ρουφάει, ήξερε ότι ο πρώτος της οργασμός δε θα αργούσε να φτάσει, αφού τα δάχτυλά της ήταν ένα από τα ευχαίσθητα σημεία της. Αργά αργά έκλεινε κάθε φορά κι από ένα δάχτυλο και το πιπιλούσε κοιτώντας την. Της χάιδευε τα πόδια, μέχρι ψηλά στους μηρούς και ρουφούσε, έγλειφε τα δάχτυλά της, πότε από το ένα πόδι, πότε από το άλλο, πότε και τα δέκα μαζί, κλείνοντας στο στόμα του και ρουφώντας τα. Εκείνη βογγούσε, απολαμβανε, καύλωνε και του το έδειχνε με τον καλύτερο τρόπο, με τα καυτά υγρά που έτρεχαν από το μουνί της. Η κορύφωσή της δεν άργησε, όπως εκείνος είχε υπολογίσει. Την είδε να κουνάει δεξιά κι αριστερά το κεφάλι της, άκουσε την ανάσα της να βαραίνει, ένιωσε το ξέσπασμα της καύλας της στα δάχτυλά του που τη γαμούσαν δυνατά την ώρα που εκείνος εξακολουθούσε να της πιπιλάει τα δάχτυλα.

Δεν την άφησε να ηρεμήσει, άρχισε πλέον να γλείφει κάθε πόντο των ποδιών της πίνοντας το κρασί που είχε στεγνώσει επάνω της, γρατζουνώντας την, χαϊδεύοντά της, ρουφώντας την. Έφτασε στο μουνί της και φιλώντας τους λαγώνες της συνέχισε, παρατείνοντας την καύλα τους και το ξέσπασμά της. Ανέβηκε στην κοιλιά της και πήρε στο στόμα του το κρασί που είχε μείνει στον αφαλό της για να της το αφήσει να κυλήσει στα χείλη της από ψηλά, μέχρι να σκύψει και να το γλείψει προκλητικά από πάνω της και να σφραγίσει επιτέλους τα χείλη της με τα δικά του. “Σε θέλω,του είπε, θέλω να μπεις όλος μέσα μου τώρα”. Της χαμογέλασε και χούφτωσε δυνατά τα βυζιά της, κλείνοντάς τα στις χούφτες του. “Αυτά ακόμα δεν τα καθάρισα, της είπε, κάνε λίγη υπομονή”. Είδε τη γλώσσα του να αγγίζει με την άκρη της τις ρόγες της. Είδε το στόμα του να ανοίγει και να τις φιλάει. Ένιωσε τα δόντια του να τις κλείνουν ανάμεσά τους απαλά κι άκουσε το βογκητό του την ώρα που ρουφούσε όση περισσότερη σάρκα μπορούσε στο στόμα του, αφήνοντας τους τεράστιες κοκκινίλες… 

Ο πούτσος του ήταν όρθιος και σκληρός από ώρα, τον ένιωθε κάθε φορά που σήκωνε λίγο το πόδι της ή που κουνιόταν να τρίβεται επάνω της. Δεν άντεχε άλλο. Τον ήθελε πάλι μέσα της. Εκείνος συνέχιζε να ασχολείται με τα βυζιά της, ενώ εκείνη άνοιγε διάπλατα τα πόδια της στον αέρα προσπαθώντας να του δείξει πόσο καυλωμένη είναι, πόσο γούσταρε την πούτσα του, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. “Τόσο ανυπόμονο είναι το μωρό μου”; τον άκουσε να τη ρωτάει. “Δεν το βλέπεις επιτέλους; Και λύσε μου τα χέρια, ξέρεις ότι νευριάζω που δεν μπορώ να σε αγγίξω”. Σηκώθηκε στα γόνατα, κρατώντας πάντα τα βυζιά της στις χούφτες του. Η πούτσα του ήταν στην κοιλιά της, προκλητικά ερεθισμένη. Του πρότεινε τα χέρια της για να τα λύσει κι εκείνος της έδωσε ένα δυνατό σκαμπίλι στα βυζιά. Εκείνη συνέχισε να τον προκαλεί. Εκείνος της χτύπησε την κοιλιά με το καυλί του. Τέντωσε τα χέρια της μπροστά του. Σηκώθηκε κι έφερε το καυλί του στο πρόσωπό της. “Δε σου έχω πει να μη μου φέρνεις αντιρρήσεις”; Και τη χαστούκισε με την πούτσα του στο μάγουλο. Κάτι πήγε να πει εκείνη κι ένιωσε αυτή τη φορά στο στόμα της το χοντρό παλούκι του. “Το βλέπεις πόσο κόκκινο είναι; Φάτο!” και το έσπρωξε βαθιά στο λαρύγγι της. Γούσταρε να την βλέπει να πνίγεται κι ακόμα πιο πολύ τον τρέλαινε η προσπάθειά της να το βάλει ακόμα πιο βαθειά στο στόμα της. Γύρισε ανάποδα και ξανακάρφωσε την πούτσα του στο στόμα της, ενώ εκείνος χώθηκε στην ανοιχτή μουνάρα της για να την πιει και να τη γαμήσει ξανά με τα δάχτυλα και τη γλώσσα του. Να πιει το κρασί ανακατεμένο με τα υγρά της, να την κάνει γι άλλη μια φορά να σπαρταράει από καύλα την ώρα που θα χύνει. Κουνούσαν κι οι δύο ρυθμικά τις λεκάνες τους, βογγούσαν και γέμιζαν το δωμάτιο με τους ήχους από τα ρουφήγματά τους, πασάλειβαν τα πρόσωπά τους με τα υγρά ο ένας του άλλου και μούγκριζαν.

Την άκουσε να λέει δυνατά: Γαμησέ με ΤΩΡΑ! Δεν αντέχω άλλο, κάρφωσέ τον μου βαθιά στη μουνότρυπά μου ΤΩΡΑ!

Δεν ήθελε και πολύ. Σηκώθηκε γρήγορα, της άρπαξε τα πόδια και τα έβαλε στους ώμους του, έβαλε τον πούτσο του στην τρύπα της και καρφώθηκε μεμιας μέσα της απότομα και δυνατά κι άρχισε να την γαμάει γρήγορα, χωρίς σταματημό, ενώ την άκουγε να παραμιλάει και να τον προτρέπει να συνεχίσει: Έτσι γαμιά μου, έτσι πουτσαρά μου, τίποτα άλλο δε θέλει αυτό το μουνί εκτός από το να το ξεσκίζεις με την ψωλάρα σου, να το ξεχειλώνεις κι αυτό να σε χύνει. Δάγκωνε τα χέρια της, τα χείλη και και ούρλιαζε δυνατά: Κι άλλο, πιο δυνατά, κι άλλο.

Ένιωσε ξαφνικά να ζαλίζεται, ενώ συνέχισε να τη γαμάει με τον ίδιο ρυθμό. Της χτυπούσε δυνατά τα κωλομέρια και την άκουσε να του φωνάζει ότι τελειώνει. Χαμμένος στην καύλα του της φώναξε ότι χύνει στην ξεσκισμένη της μουνάρα, ότι αδειάζει όλο το ψωλόχυμά του μέσα της…

Έπεσε επάνω της, χωρίς να βγει, της έλυσε τα χέρια και την έκλεισε στην αγκαλιά του, μέχρι που τους πήρε ο ύπνος.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: